Wie zijn wij?

WDB Trading is bij velen in Heiloo bekend. Voor oprecht advies en service bent u bij ons aan het juiste adres! De eigenaar van WDB Trading is  Willem de Boer. Deze Heiloenaar was al geïnteresseerd in computers toen hij nog in de Hifi en witgoed werkzaam was. In 1996 besloot hij computers / laptops en toebehoren te gaan verkopen. Eerst vanuit huis maar toen het gezellige winkeltje aan de Holleweg vrijkwam was er geen twijfel meer, dat was de beste plek voor de verkoop! De winkel centraal gelegen in Heiloo, achter het winkelcentrum ’t Loo. Er zijn een aantal eigen parkeerplaatsen waardoor de computer / laptop altijd dichtbij de winkel gehaald of gebracht kan worden.

Bij het verkopen van een computer / laptop is het van belang te weten wat het gebruik van het apparaat zal gaan zijn. Wij vragen hier altijd goed naar zodat u iets koopt wat bij u past, ook qua prijs.

Computers verkopen is één maar service bieden is een vak apart. Bij vragen na aankoop van welk product dan ook zijn wij altijd tot uw dienst! Als de computer / laptop het niet meer doet zijn de oorzaken legio. Ondertussen zijn wij daarin al zeer ervaren en kunnen wij voor een redelijke prijs en binnen afzienbare tijd uw computer / laptop weer werkend maken. Ook het opschonen of opnieuw installeren kunnen wij in korte tijd in onze eigen werkplaats bij de winkel regelen. Ons streven is altijd de computer / laptop te repareren met behoud van gegevens en zonder dat er iets opgestuurd hoeft te worden.

Ofwel, voor uw computer in Heiloo en omstreken, bij WDB Trading in de winkel of op de website!

Ons team

null

Willem de Boer

Eigenaar - Verkoop - Inkoop

null

Helga van Ess

Administratie - Verkoop

null

Mike Bokelman

Buitendienst - Verkoop - Technische medewerker

null

Koen de Wolf

Technische medewerker

null

Sil Roodt

Technische medewerker